ETT VINNANDE KONCEPT

En stor del av framgången som fortfarande ligger som grund till kärnan i Bengtsons Ost är egenlagringen av svenska klassiska hårdostar såsom Herrgård ”Bengtsons Special”, Präst ”Bengtsons Viking” och Grevé ”Bengtsons Grevinna vars lagring kan sträcka sig ända upp till 3 år. Idag lagrar Bengtsons Ost många fler ostar själva, så som vår oerhört populära ”Bengtsons Karamellost”. All ost som lagras kontrolleras noga av Bengtsons Osts egna lagringsspecialister.

Bengtsons Osts huvudsortimentet består av noga utvalda ostar, charkuterier & delikatesser från Europas alla hörn, en meny där vi använder våra egna handplockade produkter till våra enklare rätter för att uppnå en smakupplevelse i världsklass samt presenter i olika prisklasser och utformningar.

Age is not important unless
you’re a cheese

EN SMAKUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Bengtsons Ost är ett koncept där huvudsortimentet består av ostar och delikatesser från Europas alla hörn. Vi har även allt från chokladpraliner till gåslever. Som komplement erbjuds också enklare lunchalternativ i form av varma mackor och ost och charktallrikar. Våra noga utvalda och handplockade produkter är det som bidrar till att skapa en smakupplevelse i världsklass.

ENHETER

Enheterna kan variera i storlek och utseende beroende på det geografiska läget och lokal. En Bengtsons Ost enhet bör vara mellan 30-80 kvadratmeter. Enheterna varierar mellan Ö-enheter och butiksenheter den gemensamma nämnaren är och att alla enheterna ska ligga i ett bra flödesläge. Varje enhet har också ett tillhörande kylrum på mellan 10-30 kvadratmeter som antingen ligger i lokalen eller på annan anslutande plats.